Handleiding HTTPS (SSL) voor WordPress websites

Bij Vevida krijg je een gratis SSL-certificaat voor WordPress, bij de bestelling van het WordPress-hostingpakket voor jouw WordPress websie. Zodra het hostingpakket is opgeleverd, wordt het SSL-certificaat in WordPress geïnstalleerd. Hier hoef je zelf niets extra’s voor te doen.

In het volgende artikel leggen we je uit hoe je daarna gebruikmaakt van dat SSL-certificaat om je WordPress website te beveiligen, en de privacy van jouw bezoekers te garanderen. Wist je dat een HTTPS-verbinding een Google ranking-factor is tegenwoordig?

Als je een WordPress hostingpakket bij Vevida afneemt, dan voeren wij deze handelingen voor jou uit. Registreer je een nieuwe domeinnaam, dan wordt het SSL-certificaat automatisch geïnstalleerd en in WordPress geactiveerd. Verhuis je een WordPress website naar Vevida? Dan nemen we eerst even contact met je op om te informeren wat precies de bedoeling is.

Wil je het SSL-certificaat zelf activeren? Prima. Anders regelen wij dat en hebben wij tijdelijk de adminrechten nodig van jouw WordPress Dashboard.

Lees verder: HTTPS (SSL) voor WordPress, in het Engels: SSL in WordPress: How To Move Your WordPress Site to HTTPS? The Definitive Guide. Of lees meer algemene info over website redirecten naar HTTPS.

Loading time: 118 queries, 0,203 seconds using 17120408 bytes memory. Peak memory usage: 17240200 bytes.