Over ITFAQ.nl

Welkom op ITFAQ.nl. Op ITFAQ.nl zal ik proberen veelgebruikte afkortingen, en veelgestelde vragen, op internet uit te leggen. Denk bijvoorbeeld aan Wat is DNS?, Wat is FTP?, of Hoe verstuur ik een e-mail via telnet?. Ook andere, leuke dingen komen aan bod, zoals het spelen van oude spellen op moderne Windows 8(.1) en Windows 10 computers.

Waar mogelijk zal ik zaken zo correct mogelijk uitleggen. Helaas zal dat niet altijd 100% het geval zijn, begrijpelijkheid en duidelijkheid van begrippen is ook een groot gemeengoed.

Sponsoring

Heb jij een bedrijf in een branche relevant voor ITFAQ.nl, en wil jij graag jouw logo laten weergeven in de sidebar (125×125 pixel widget), of een tekstuele advertentie in de topbar? Neem dan contact met mij op via jan [at] saotn [.] nl.

Door een kleine som inkomsten te genereren via sponsoring of donaties kunnen de AdSense-advertenties worden verwijderd.

Bedrijven en branches waaraan ik denk zijn o.a, maar niet uitsluitend:

  • Internet- en/of computerbeveiligingsdiensten en -producten
  • Telecom- en toegangsproviders (géén webhosting)
  • Verkoop computers, hardware en randapparatuur voor kantoor, MKB, consumenten
  • Webdesign, WordPress development
  • Offline- en online nieuwsmedia, bij voorkeur computerbeveiliging gerelateerd
  • E-learning, gericht op IT certificeringen

Kosten en baten

Je denkt nu vast Wat kost het? En wat krijg ik ervoor terug? Neem vrijblijven contact op als je graag meer informatie wilt over de kosten van een advertentie (logo) in de 125×125 pixel widget of bovenin de topbar (tekstueel, tagline). Ik kan je dan meer inzicht geven in bezoekersaantallen op ITFAQ.nl, de kosten en de duur.

De grote broer van ITFAQ.nl is Sysadmins of the North, of Saotn.org in het kort. Medio 2017 rol ik hierop dezelfde constructie uit, als het op ITFAQ.nl levensvatbaar blijkt. Saotn.org trekt dagelijks zo’n 10x zoveel bezoekers als ITFAQ.nl.

Maar voor nu nog het onderstaande:
Om de kosten voor de hosting van deze domeinnaam, de tijd die nodig is voor het uitzoeken en testen van allerlei vraagstukken (onderzoekstijd) te dekken, staan er momenteel AdSense advertenties op ITFAQ.nl. Ook kun je een kleine donatie van € 2,50 overmaken via PayPal.
Privacy policy

Een privacy policy is ook aanwezig.