WordPress hosting – advertorial

Websites en webshops die traag laden, een slecht bereikbare en niet-deskundige helpdesk, dataverkeer via onveilige verbindingen, het ontbreken van boordnodige back-ups en weinig ondersteuning op het gebied van WordPress. Het is de top 5 grootste ergernissen van iedereen die online zaken doet. Het kan zo veel relaxter. Laat je website of webshop hosten door Vevida. Onze WordPress Hosting heeft namelijk alles wat jij nodig hebt om jouw website te maken, en soepel, save en snel te laten draaien.

Support, support en nog eens support. Veel mensen hebben de klok wel horen luiden, maar hebben geen idee waar ze de klepel kunnen vinden. Telefonische ondersteuning is dan ook erg belangrijk. Daarom krijgt iedereen met een WordPress Hostingpakket van Vevida de hulp die hij/zij nodig heeft. Via een speciaal telefoonnummer heb je direct contact met je eigen WordPress specialist bij Vevida.

Onze experts staan voor je klaar!
WordPress Hosting is easy, een website maken in WordPress is zo gedaan. Maar heb je onverhoopt de hulp van een professional nodig, dan zitten onze WordPress specialisten voor je klaar. Al meer dan 5 jaar helpen zij onze klanten aan de beste oplossing voor hun WordPress-pakket. Met WordPress Hosting neemt Vevida jou alle zorgen uit handen. Dat begint al bij de installatie. Die hebben wij alvast voor jou uitgevoerd. Jij kunt meteen met je WordPress website aan de slag. Zo gemakkelijk is het.

Enkele voordelen op een rijtje:

  • Dagelijkse back-ups (tot 1 week)
  • Gratis SSL-certificaat (Google loves it)
  • Automatische updates WordPress en plugins
  • Jouw WordPress specialist binnen handbereik
  • Gratis verhuisservice
  • De beste responsive WordPress-thema’s al geselecteerd

Ja, ik wil meer weten over WordPress hosting!

Wij zijn actief in WordPress Community
WordPress zit in ons DNA. Wij investeren veel tijd en energie in de WordPress community en werken dagelijks mee aan het verbeteren van WordPress. We volgen het laatste nieuws en organiseren WordPress Meetups, zoals de WordPress Meetup Grunn. En natuurlijk draaien ook al ónze sites op WordPress.

Eigen plugin voor automatische updates: Vevida Optimizer
Wij halen heel veel kennis uit de WordPress community, maar doen ook veel terug. Zo hebben we de Vevida Optimizer ontwikkeld. Deze gratis plugin is een automatische updater. Dankzij onze Vevida Optimizer beschik jij altijd over de recentste versie van WordPress en al je favoriete plugins.

Vevida Academy: trainingen over WordPress
Wij vinden het belangrijk om onze kennis van WordPress te delen met onze klanten. Daarom verzorgen we als Vevida Academy jaarlijks trainingen tegen kostprijs. Bezoek onze leerzame WordPress-trainingen en wordt zelf ook een WordPress-expert.

Blijf op de hoogte van onze trainingen en: schrijf je in voor onze nieuwsbrief of bezoek meteen de website van de Vevida Academy.

Vevida WordPress Hosting – ontwikkeld door en voor mensen met een passie voor WordPress. Bestel jouw WordPress Hosting pakket eenvoudig vai de online BestelApp

Over Vevida

Al sinds 1997 registreren wij domeinnamen en verzorgen wij de webhosting voor meer dan 50.000 klanten. Je krijgt bij ons een modern en compleet hostingpakket voor een scherpe prijs. Wij zijn trots op onze persoonlijke en deskundige klantenservice. Hosting zonder zorgen. Daar gaat het ons om.

Loading time: 104 queries, 0,202 seconds using 17139504 bytes memory. Peak memory usage: 17386392 bytes.